TERMÉSZETI ÉRTÉKEK LÁTNIVALÓK AKTÍVAN A MÁTRÁBAN SZÁLLÁSHELYEK Bor és gasztronómia Webkamera Információk

Január végéig biztosan nyitva tart a gyöngyösi jégpálya

Óriási érdeklődés mellett nyitott meg tavaly december 22-én a gyöngyösi jégpálya a Dr. Csépe György Uszoda és Termálstrand területén. A környék egyetlen műjégpályája iránt azóta is töretlen az érdeklődés, és már az is eldőlt, hogy január végéig biztosan várja majd a korcsolyázni vágyókat.

 

A környék egyetlen műjégpályájaként január végéig biztosan várja a korcsolyázni vágyókat a gyöngyösi jégpálya a városi strand területén – tudatta az üzemeltető Gyöngyösi Sportfólió Nonprofit Kft. a pálya Facebook-oldalán. A jégpálya minden nap üzemel: hetfőtől csütörtökig, valamint vasárnap 10 és 20 óra között, míg pénteken és szombaton 10 és 21 óra között tart nyitva.

A pályán korcsolyabérlésre is van lehetőség, és büfé is üzemel, a gyerekek tanulásához pedig a szükséges segédeszközök mellett szakoktatót is biztosítanak a látogatóknak. A pályán az új évben is számos programmal, például jégdiszkóval várják a korcsolyázókat, ezekről bővebb információ a gyöngyösi jégpálya közösségi oldalán található.

A gyöngyösi jégpálya jegyárai egységesek: a gyermek- és diákbelépő 1200, míg a felnőttjegy 1500 forintba kerül, sőt bérletek is vásárolhatók a strand jegypénztárában.

Forrás: gyongyos.hu